Neobux ile Tıkla Kazan


Neobux tıkla kazan siteleri arasında en hızlı ve garantili ödeme yapan sistemdir. 10 yıldır piyasada olan site, milyonlarca dolar ödeme yapmış ve yatırım almış bir sitedir. Ödeme talebinizden sonra saniyeler içinde paranızı payza veya paypal hesabınızda görebilirsiniz. Ve paranızı 2 $ olduğunda talep edebiliyorsunuz.
Standart üyelik
Neobux’ta standart üye olarak tıklama başına 0,001 $ kazanabilirsiniz. Alt üyelerinizden de tıklamaları başına 0,0005 $ kazanıyorsunuz. Ve standart üyelik ücretsiz olup günlük tıklayabileceğiniz reklam sayısı ortalama 50 tanedir.
Premium Üyelik
Neobux’ta  ve bu tür sistemlerde yatırım yaparak üyelik satın almak çok yaygındır. Üyelik satın aldığınızda tıklamalarınızdan ve alt üye tıklamalarınızdan çok daha fazla kazanacaksınız. Ptc ve netten kazancın kralı olan Neobux, yıllardır yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Neobux forumunda ve birçok Ptc forumunda, insanların siteye binlerce dolar yatırım yaptığını ve kazandığını görebilirsiniz. Bu mükemmel kazanç sistemine bir an önce üye olmanızı tavsiye ediyoruz. BURADAN üye olabilirsiniz.



PTC VE TIKLAMA SİSTEMLERİNDEN NASIL PARA KAZANILIR

  




Hiç yorum yok: