PTC KAZANÇ REHBERİ

***Ptc piyasasındaki en güvenilir siteleri ve kazanç yöntemlerini sizler için bu başlık altında yayınlıyoruz. Bu sitelerdeki kazanç yöntemlerini kullanarak günlük minimum 10$ kazanabilirsiniz. Bu tamamen sizin elinizde. Şimdi bu sitelerdeki kazanç yöntemlerini hep beraber tanıyalım...

1-PTC=Bu sitelerdeki en basit para kazanma yöntemi, PTC'dir. Reklama tıklıyorsunuz, yan sekmede reklam sayfası açılıyor ve 5-30sn sonra para hesabınızda oluyor. Bu kadar basit. Bu yöntemle aylık olarak 50$'a kadar kazançlar sağlayabilirsiniz, tamamen sizin elinizde. 
Peki aylık 50$ için kaç reklam tıklamam gerekir?
Ptc siteleri, her reklam tıklayışınızda size ortalama 0,01$ kazandırır. Ve Ptc sitelerinde 1 günde ortalama 4 adet 0,01$ değerinde reklam çıkmaktadır. 30 siteye üye olsanız günlük 30x5x0,01$=1,50$ günlükve aylık olarak 1,50x30gün=45$ kazanmış olursunuz.
Aylık 50$ Kazanmam için Ne Kadar Çalışmam Gerekir?
Günlük maksimum 30dk çalışmanız yeterlidir, evet yanlış duymadınız. Çünkü, tarayıcımızın sekmeler özelliğini kullanarak aynı anda 10-15 tane siteye tıklama yapabiliyoruz. Bu da 30 site için günlük olarak maksimum 30 dk demek.
Peki Tıklamam Gereken En Sağlam Ptc Sitelerini Nasıl Takip Ederim?
En garantili ödeme yapan siteleri bloğumuzdan takip edebilirsiniz. Güncel ödeme yapan siteleri BURADAN ve scam(sahte) ödeme yapmayan siteleri BURADAN takip edebilirsiniz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 2-PTSU=YANİ(PAID TO SIGN UP), bazı sitelere üyelikler yaparak kazançlar sağlayabiliyorsunuz.Bu  siteler herhangi bir PTC sitesi, surf sitesi, mail sitesi hatta yeni açılmış bir sosyal ağ sitesi bile olabilir. Bu yöntem için en uygun siteler şu anda Grandbux, Cashnitz, Twickerz gibi siteler. Bu sitelerde yüzlerce Ptsu görevi tamamlayabilirsiniz. Yaptığınız Ptsu görevleri için ortalama 0,15$ kazanacaksınız. Kabaca bir hesap yapacak olursak, günde 10 tane Ptsu görevi yapsanız, 10x0,15=1,5$ ve bu da ayda minumum 45$ edecektir. 
Peki aylık 60$ PTSU kazancı için ne kadar çalışmak gerekir
Üye olma, görevleri tamamlama işlemleri e en fazla 5 dk'nızı alacaktır.  Görev yaparak bu işte daha da hızlanacaksınız. 10 görev tamamlamak yine maksimum 40 dknızı alacaktır. Aşağıda Grandbux ve Cashnitz sitesinde yaptığım 3-4 günlük görev sayısını ve kazançlarını görebilirsiniz. Gördüğünüz gibi 3 günde yaklaşık 5$ kazanmışım. Aynı 3 gün içerisinde başka sitelerde de PTSU görevleri tamamladığımı da belirtmeliyim. Artık hesabını siz yapın.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

3-ALT ÜYE(REFERANS) BULARAK=Referans bulmak her sistemde olduğu gibi Ptc'de de çok önemlidir. Ne kadar çok referans(alt üye) bulursanız, o kadar çok kazanacaksınız. Ptc sitelerinize aktif alt üyeler bularak sınırsız kazançlar elde edebilirsiniz. Nasıl alt üye bulabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, lütfen BU KONUYU okuyun.

4-SURF YAPARAK=Surf yapmanın, Ptc'den yani tıklama yapmaktan farkı yoktur aslında. Yalnızca, surf sayfasını açıyorsunuz ve sadece o sayfada gezinerek reklamlara tıklıyorsunuzSurf  yapmak gerçekten zahmetli bir iş, daha doğrusu çok vakit alan bir iş. O yüzden, surf yapabileceğiniz en mantıklı site olarak sizlere Cashnitz sitesini önerebilirim. Çünkü, bu sitede autosurf var ve surf sayfasını açtıktan sonra sizin hiçbişey yapmanıza gerek kalmıyor. Sayfa otomatik surf yapmaya başlıyor. Cashnitz sitesinin detaylı incelemesine BURADAN ulaşabilirsiniz.

5-MAIL OKUYARAK=Birçok Ptc sitesinde olmasa da, maillerinize gelen reklamlara tıklayarak da kazançlar sağlayabilirsiniz. Bu konuda özellikle Donkeymails sitesini önermemiz gerekiyor. Bu siteden, 5. seviyeye kadar alt üye kazancıyla güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Donkeymails'in detaylı incelemesine BURADAN ulaşabilirsiniz.

6-YATIRIM YAPARAK=Ptc sitelerinde alt üye kiralayarak ve üyelik yükselterek yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. Ptc sitelerini bu yönüyle bir yatırım aracı olarak görebiliriz. Özellikle, Neobux sitesinde türk forumunda siteye binlerce dolar yatırmış ve kazanmış türk arkadaşlar var. Yatırım konusunda, en sağlam site tartışmasız Neobux sitesidir. Neobux sitesinin incelemesine BURADAN ulaşabilirsiniz.

7-OYUN OYNAYARAK ve GRID REKLAMLARI=Ptc sitelerinde oyun oynayarak da kazanç elde edebilirsiniz. Bu sitelerdeki grid reklamlarına tıklayarak da kazanç elde edebilirsiniz. Grid reklamları bir nevi şans oyunu gibidir, şanslıysanız tek tıklamayla 50$-100$'a kadar kazançlar elde edebilirsiniz. Özelikle Neobux, Clixsense, Grandbux, Useclix gibi sağlam sitelerde günlük Grid tıklamalarınızı yapmanızı öneririm


Hiç yorum yok: